2 kommentarer på “En smak av våren

 1. Svanbilden tycker jag du fick till riktigt bra i all hast. Och sedan bjuder du på ett par närbilder på flugan och larven vilka tyder på ett mångsidigt objektiv. Blåsippor går alltid hem hos mig och så är det även denna gång med din trevliga presentation av dessa blå budbärare. Dags för mig att besöka Linudden där just sipporna och den mystiska stämningen i botten av lövskogen lockar allra mest.

  Jag kan gissa att det är en trevlig cykelväg från stan och ut mot Linudden eller Örstigsnäs. Tyvärr måste jag som Stigtomtabo hantera 1,5 mil av eländig landsväg först så cykel är definitivt inte mitt förstaval för att nå denna vackra del i mynningen av Nyköpingsfjärden.

  Gilla

  • Ha-ha
   Nej Stigtomtarakan är inte att leka med. Måste vara Sveriges enda väg där det alltid blåser motvind, oavsett i vilken riktning man går/cyklar.

   Ett tips är att följa Sörmlandsleden, ändå från Örstigs ridskola fram till våtmarken bortom Strandstuviken. Finns en del trevligt att föreviga, förutom motionen man får och har man bil måste man tillbaks till Örstig, antingen via samma väg eller den stora vägen från tältplatsen.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s