4 kommentarer på “Tour de Tystberga

 1. Att cykla i omgivningarna ger utmärkt motion men också möjligheter att se och upptäcka. Man täcker av ett större område än om man skulle promenera. Det är en aning mer komplicerat att ta en bild men inte omöjligt.

  Dina forna hemtrakter är fina. Jag ser sånt jag ytligt känner till men också bilder på sådant jag inte alls har koll på. Helgö-området är nog värt att lägga mer tid på att upptäcka, om inte annat så för möjligheterna till sol och bad nu under högsommarvärmen.

  Och visst är de traditionella höhässjorna vackrare än de moderna bollarna ute på gärdena!?

  Gilla

  • Du nämner nackdelen med kameran när man cyklar. Det är problemet. Ibland bär det emot att stanna, kränga av sig ryggsäcken, plocka fram kameran, plocka ned kameran, kränga på sig ryggsäcken och dra iväg.

   Gilla

 2. Kul att läsa om Tystberga där jag föddes och bodde åren -69-75. Har mest passerat förbi på E4 utanför men tog en sväng in om för en 7-8 år sen och slogs just som du av att det känns som om tiden stått stilla. I te mycket har hänt. Märkligt med tanke på närhet till Nyköping och Stlm. Det skulle kunna bli ett paradis för stressade storstadsbor bara kommunen satsade lite på samhället.

  Tack för fin läsning

  Med vänlig hälsning, Louise Lindgren Nilsson

  Gilla

  • Tack för omdömet Louise.

   Jag bor inte heller kvar i Tystberga, men har hjärtat kvar efter 30 år på orten. Håller med om att Tystberga har förutsättningar att växa. Närheten till Stockholm o Nyköping, E4:an och en järnväg som passerar genom samhället.

   Nu är det så att vi i Nyköping har politiker som ser på landsbygden, på samma sätt som många ser på blindtarmen. Alla vet att den finns, men ingen vill ha den.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s