4 kommentarer på “Tillbaka i vardagen

 1. Torget i Nyköping inte vackert ? Där har du faktiskt fel Stefan. Det är allmänt känt och vedertaget bland turister och infödda Att Torget i NKping är väl sammanhållet och täckt/fint med sina historiska byggnader, till och med Marmorpalatset
  anses av en del funka.
  Tack för fina bilder !
  Lars i Västerås

  Gilla

  • Du har delvis rätt Lasse. Det äldsta byggnaderna runt torget håller hög klass, men jag hade hellre sett ett stadshus byggt i gammal stil och som passade bättre in i helhetsbilden. Sedan skulle jag önska att det fanns lite uteserveringar runt torget, inte bara Kumlins. I många städer kan man sitta ute, äta, dricka och bara ta en fika kring stadens torg och det ger en extra touch.

   Gilla

 2. Jag älskar ljuset i dessa bilder. Släpande skuggor och varmgult ljus avslöjar tiden på dygnet. Sedan har du valt ut några riktigt fina motiv i vår tätort, det är också värt en hel del i sammanhanget.

  Jag går och suktar efter en kamera med tillhörande objektiv som på riktigt kan följa med mig vart jag än går (och åker). Nu menar jag inte mobiltelefonens kamera utan en systemkamera med rejäl sensor. Problemet för mig är att jag fortfarande prioriterar sportfotograferingen och där är ju större=bättre. En fullformatssensor i spegelfritt kamerahus och ett litet pannkaksobjektiv skulle jag mer än gärna äga och det får väl bli en målsättning så småningom.

  Gilla

  • Du har en framtid inom sportfotograferingen. Slå gärna ihop dig med KG Z Fougstedt och ni skulle göra ett oslagbart par.

   Jag har alltid min systemkamera med på mina promenader, även de som syftar till att motionera. Detta är givetvis på gott och ont, men tusan de gånger man skulle missa just ”det där” motivet p.g.a. att kameran ligger hemma 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s