6 kommentarer på “Inspirerad av experter

  • Lightroom har jag inte brottats så mycket med. Har man Photoshop hänger man gärna där, men under semestern finns kanske tid över till att utforska också de andra programmen som ingår.

   Gillad av 1 person

 1. Riktigt snyggt och proffsigt!
  Jag var med i Moderskeppet ganska länge, men när ekonomin kräver indragningar så är det olika medlemskap och prenumerationer som det dras ner på först …

  Gilla

  • Tack Anki.
   Jag känner igen situationen. Jag har dragit in på en del prenumerationer av dator och fototidningar när jag ”tvingades” ta lån och köpa bil för att komma till den nya jobbet. Dessbättre finns mycket bra information att hämta på nätet och detta alldeles gratis.

   Gillad av 1 person

 2. Det är en överkomlig summa tycker jag. Bilden blev bra i den storlek du visar och mystisk. Visst är det skoj att lattja runt i Photoshop. Som jag säkert skrivit någonstans så blir det gratisversioner av olika redigeringsprogram för mig numera.

  Gilla

  • Innan Adobe blev webbaserat ägde jag fulkopior på programmet. Fungerade bra, men det aldrig att uppdatera när nya versioner och funktioner dök upp. 120 spänn tycker jag är helt OK, men håller med dig i att gratisprogram fungerar om man inte är ute efter det där lilla extra.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s