8 kommentarer på “Slottets detaljer

 1. Du har skrivit om det förr, detta med att hitta en vinkel som någon annan inte har upptäckt och jag känner igen den vackra portalen och porten i fint ljus. Visst är det så, man vill inte ta massbilder som man ser överallt. Men ibland är det just en riktig amatör som fångar det där lilla extra, ser sådant som vi som fotar ofta inte ser. Jag kom att tänka på när min som var liten och vi var i Spanien på semester, i mina föräldrars hus. Han fick låna kameran och tog bilder på vattendunkar som vi hade ställt i trädgården som reserv om det skulle bli avbrott och andra detaljer som jag inte alls hade fotat. Jag blev så förvånad och fick mig en tankeställare.

  Här fastnar jag för portbilden som jag nämnt och för bilden med murgrönan och röda fönstret. Fönsterbilder är vi nog många som tar, men än sen, vem fotar vi för? Fin serie!

  Gilla

  • Ja, det är märkligt hur man försöker hitta motivet med stort M och så upptäcker man att ens egna barn eller någon ointresserad i all hast fångat den med mobilen. En av mina bilder som fått bäst kritik togs utan min vetskap när jag råkade komma åt avtryckarknappen under en promenad 🙂

   Gillad av 1 person

 2. Jag känner igen mig själv i ditt sätt att tänka när det gäller att hitta andra fotovinklar än de allra vanligaste …
  Snyggt fotat och roligt med dina tankar.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s