Blossas årgångsglögg

1:a advent och den traditionella avsmakningen av Blossas årgångsglögg. I år med inspiration från Orienten och med smaker som ingefära och myntha. Jag är ingen expert på glögg, men årets Blossa tar ytterligare ett steg bort från de traditionella glöggkryddorna. Ni som gillar glögg ska nog hålla er till Blossas traditionella glögg, ni som vill prova på något annorlunda kan med förkärlek smaka årgångsglöggen och vill ni vara riktigt ”wild and crazy” kan ni dricka glöggen kall tillsammans med cava, citronskivor, myntablad och is (recept från expertisen).

Av tradition brukar jag göra egna bilder av Blossas årgångsglögg. Flaskan är fotograferad i vårt vardagsrum och effekterna är skapade i Photoshop.

Minns ni förresten tidigare års varianter på Blossas årgångsglögg? Här är de tillsammans med förra årets egentillverkade reklambild.

4 reaktioner på ”Blossas årgångsglögg

    • Tack så mycket. En stor hobby vid sidan av fotograferandet är att leka fram bilder i Photoshop. Tyvärr är fritiden allt för kort för att kunna ägna den tid jag skulle vilja ägna. Får vänta ett antal år till pension och då…

      Gilla

Lämna en kommentar