5 kommentarer på “Stad i snö

 1. Jag förstår dig, varje morgon när jag ser att grannarna skrapar is, borstar snö och skottar ut bilarna, känner jag mig ganska glad att slippa ge mig ut på vägarna överhuvudtaget. I övrigt fina bilder.

  Gilla

 2. Förlåt att jag skrattar åt inledningen av inlägget. Förstår precis vad du menar. Vad gäller plogbilens högar bakom min lilla bil så kan jag ”gunga” mig ur parkeringsfickan. Detta kräver såklart precision när jag återkommer och ska parkera bilen igen. Ja, ja!
  Sedan har jag förstått att du verkligen älskar Nyköping. Och jag förstår varför. Bilderna är väldigt fina och ”beskriver” Nyköping som en charmig och sympatisk stad.
  Jag följer två bloggare till som också bor i Nyköping. Ganska roligt att man (läs: jag) har fastnat för tre bloggare just från Nyköping. Den ena bloggaren är en fotobloggare och bara bekräftar mina positiva tankar om din stad.
  https://llhertz.wordpress.com/

  Gilla

 3. Jag har varit där och promenerat några gånger vid de gamla byggnaderna och ån, men då var det sommar. Det ser lika vackert ut vintertid. Nu gillar jag vintern förstås. Lite otäckt det där med spåren från vattnet… ska vara att någon gått bakvägen ut och exakt i samma spår tillbaka… men det kanske du skulle upptäckt. Åter igen, vackra bilder 👍

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s