6 kommentarer på “En bedräglig värme

 1. Vilken härlig utflykt det där ser ut som. Det är något visst med sådana här soliga februaridagar, när kontrasten visar sig tydligt mellan vinter och vår … Man står plötsligt med en fot i varje årstid. Att ha vinter omkring sig, men ändå höra fåglarna ”vårkvittra” och känna solen som ”vårvarm” ❤
  Härliga bilder också, som vanligt 😀
  Så rar bild på talgoxen i trädet ❤

  Jag fick ju problem med höften förra året, under en vandring på försommaren. Vi gick ju massor av vandringsleder på helgerna då, och jag vet inte om det blev för mycket på något sätt, ihop med långa lunchpromenader och även promenader på kvällarna. Klarade inte av vandringsleder på resten av året 😦 Saknar det verkligen, vilket också kroppen och orken gör. Tyvärr har det nu också uppstått ett muskulärt knäproblem den senaste månaden. Något som blir värre vid lite längre promenader (längre än 2-3 km bara) och som jag tydligen måste ”lyssna” på. Det är bättre, men inte helt bra. Den lätta artrosen som jag gissar att jag normalt lider av mår bara bra av promenader, och den har jag fått hålla stången med inne-övningar som knäböj och annat. Det nya problemet är något annat, kanske inflammatoriskt, och jag masserar då och då med tigerbalsam som gör att det blir lite bättre för ett tag.

  Det är sannerligen inte bara trevligt att bli äldre (vilket jag svär och förbannar över ibland)
  Men det gäller att inte ge upp helt, även om det är svårt i perioder. Jag har lätt för att tappa lusten när det är vinterkallt. Hur härligt det än är med vitt på backen så trivs jag inte ute med kylan och alla kläder.
  Tänker ändå försöka ta mig ut nu när årstiden lockar fram livsandarna igen, men ska försöka att starta snällt innan jag ser att kroppen håller för mer. Hoppas verkligen att jag kan bita ihop över krämporna och att jag inte blir tvungen att avstå helt … igen.

  Blir det så får jag väl titta in här och njuta av dina och frugans vandringar istället 😉
  Kram

  Gillad av 1 person

 2. Som vanligt otroligt njutbara bilder här hos dig. Tycker att SMHI har haft rätt i en hel vecka nu, vilket måste vara rekord. Värmen som just nu råder här nämndes till och med på BBC i fredags, och den låg många grader över vanlig temperatur så här års tyckte meteororologen. Jag, ”global warming” är tyvärr ett faktum, även om jag har svårt att gnälla över värmen.
  Din fru ”slog” mig med en dag – jag tänker på kortärmad och t-shirt. Jag hade premiär idag, och det var rekord. Kan inte minnas att ha suttit ute den 28 februari med bara en t-shirt och jeans…

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s