8 kommentarer på “Den gamla järnvägen

  • Så är det. Även där jag växte upp, i lilla Tystberga, fanns en gång en livlig bangård där både passagerar- och godståg stannade. Det fanns dessutom ett stickspår till en grusgrop en km utanför samhället där det fram till 70-talet var livlig verksamhet.

   Gilla

 1. Det vore bättre att lägga alla miljarder det kommer att kosta att bygga den där Ostlänken på skola, sjukvård och äldreomsorgen, det skulle vara en mycket bättre investering. Varför ska allt gå så fort…. och vem ska nu pendla? Verkar ju som om att jobba hemifrån och ha möten över nätet är framtidens melodi.
  Du får jobba på att få dit ett museum och ett ånglok, lycka till! Snyggt skyltat!

  Gilla

  • Ligger mycket i det du skriver. Dagens stressamhälle behöver väl knappast snabbgående tåg som bara stannar vid enstaka stationer. Tror att eventuella arbetspendlare hellre sover kvar i storstaden än åker fram och tillbaks från och till hemmet varje dag. Turisten vill nog hellre se landskapet man susar förbi.

   Gilla

 2. Underbara bilder, speciellt dom med rost.Håller md <Tony där. Å du – om du vill ha ett museum är det ju ”bara” att sätta igång! Öppna/skapa nåt själv!!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s