5 kommentarer på “Till ån

 1. Du är verkligen en morgonmänniska, nåt jag aldrig varit. Men jag ser din poäng om man säger så;-) Du är verkligen en duktig ”naturfotograf”, men du verkar inte gilla ”charmen” som faktiskt kan finnas även i områden skapade under miljonprogrammet. En annorlunda charm såklart, men ändå en charm.
  Du gjorde ett försök där med tunneln och den sanerade graffitin. Det gick ju rätt bra;-)

  Gillad av 1 person

  • Jag har svängt, från kvälls- till morgonmänniska. Jag är dessutom en person som föredrar landsbygden framför staden. Kanske därför jag inte ser charmen i miljonprogrammen. Har dessutom bott i ett sådant område

   Gillad av 1 person

 2. Morgonpigg har jag varit de senaste åren, men än så länge har jag inte kommit till att ta en promenad före frukost. Äter alltid frukost först, även när jag ska cykla till jobbet tidigt.

  För några år sedan försökte jag göra det som alla sa var så bra, att som du ta en promenad före frukost … men se det gillade inte min kropp. Jag tappade ork direkt, och promenaden blev en plåga att ta sig igen om när jag dessutom blev svinhungrig efter en kort stund.

  Men man förändras, både till kropp, sinne och behov … så kanske det är dags att testa igen … 😉
  Men det kommer troligen inte att ske en vardag, inte än i alla fall.
  På helgerna … kanske 😉
  Vi får se …
  Det som kan locka ut mig skulle kunna vara ödsligheten, innan världen vaknar.

  På Blommenhof var vi den första konferensresan som jag deltog i efter att jag fick mitt nuvarande arbete. Håller med om att det var mysigt, men nu är det 15 år sedan den resan gick av stapeln så man kan ju anta att det skett vissa förändringar.

  Gilla

  • Så länge man inte känner något tvång och lyssnar på kroppens signaler är tidiga morgnar mumma för själen. Staden innan staden vaknar är en helt annan upplevelse i form av ljud och lukt.

   Gillad av 1 person

   • Du har så rätt.
    Jag har upplevt det, utan att ta en promenad 🙂
    När vi är ute med båten blir det ofta att jag går upp först och bara sitter och tittar från sittbrunnen. Jag har sett solen gå upp på det sättet, i total stillhet och tystnad. Det är ljuvligt.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s