8 kommentarer på “En prövning

  • Det var tufft! Frugan och jag är nog ganska vältränade, åtminstone förhållandevis, men här låg vi på gränsen. Givetvis mycket beroende på värmen och inte minst dessa små förb….de kryps som surrade runt öronen i 13 av de 14 kilometerna.

   Gilla

 1. En rejäl strapats ni gjorde och i den värmen också, puh…… 🙂 Det där med stickande insekter känner jag igen. Är det varmt och man blir det minsta svettig så kommer de direkt. Det hände när vi besökte tjärnen med de röda näckrosorna sist. Då blir man, minst sagt, lite irriterad 🙂

  Gilla

  • Värme och vandring är ingen bra kombination, men man kanske lär sig av misstagen 🙂 Än idag syns röda och delvis kliande märken på de kroppsdelar som tyget i kläderna inte täckte.

   Gilla

 2. Det var ju en sprillans ny led, så… Ni är riktigt duktiga att vandra i denna värme. Hatar myggor, bromsar med mera, därför undviker jag vandringar i skog;-) Men du har nog rätt, efter en lång vandring och en lång dusch och när kroppen känns lagom mör är man rätt så stolt över sig själv.
  Fantastiskt med kantareller redan. Trodde de poppade upp först i september…

  Gilla

  • Jag var också helt ovetandes om att kantareller kunde plockas redan nu, men tji fick jag. Jag erkänner att många gamla och nya svordomar hördes i den annars tysta skogen, men väl hemma och efter en dusch så kändes det ganska bra…trots allt 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s