10 kommentarer på “På resande fot – vandringen

 1. Bra tips där.
  Att ha en kamera som kan laddas i bilen via USB är bra. Därför har jag min Sony NEX-5t som komplement i bilen när vi är ute och åker. En kvalitetskompakt med 1-tumsensor ex. Canon G7x mark(?) skulle vara en bra följeslagare under vandringar och som kan laddas i bilen.

  Gilla

  • Tack för tipset. Ska titta om ekonomin tillåter att köpa en. Jag har en reservkamera, en Nikon Coolpix P900, som jag tyvärr använder för sällan. Frugan brukar dock utnyttja den när hon är på fågeljakt, så den är ofta fulladdad. Hon skulle haft den med på resan, men avstod i sista stund.

   Gillad av 1 person

 2. Vilka härliga bilder från era utflykter/promenader/vandringar. Sverige är fantastiskt. Det visar du verkligen. Första bilden är fantastiskt fin:-)

  Gilla

  • Ja, vi bor i ett fantastiskt vackert land. Behöver man slänga ut 10 000 för att resa på semester långt bort, när det finns så mycket på nära håll?

   Gilla

  • Tack. Vi hade från början planer på att åka söderut från Karlsborg och hem till Nyköping. Då hade vi passerat Hjo där jag aldrig varit. Nu blev det inte så, men kanske nästa gång…

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s