10 kommentarer på “#Skyltsöndag 9

 1. Finns en del läskiga ställen – både för vanliga bilister och för maskintrailerdragare … en bra skylt för skyltjägare i vilket fall! 🙂

  Gillad av 1 person

  • Ja, detta med oövervakade järnvägsövergångar kan vara lite läskigt. Där det finns övervakning undrar man alltid om ljussignalerna fungerar eller om uppfällda bommar verkligen innebär att inga tåg är i annalkande.

   Gillad av 2 personer

 2. Fy vilken fasa att fastna på spåret. Det borde funnits en tilläggstavla med tfn nummer för att stoppa tågtrafiken OM man nu kört fast. Njut av den ljumma sommarkväll =)

  Gillad av 1 person

 3. En sådan skylt har jag aldrig sett, så tack för den:-) Det sker ju olyckor vid oövervakade järnvägsövergångar ganska ”regelbundet” och inte bara med maskintrailers så. Tycker sådana övergångar är läskiga.
  Jättekul att du skyltar igen, stort tack för det:-)

  Gillad av 1 person

 4. Viktiga skyltar för den tunga trafiken. En olycka händer så lätt. Nu är det ju säkra yrkesarbetare som rattar trailerdragare. Jag var med om en tung och bred transport en gång… vi skulle flytta ett hus i tre delar. Hur som helst hade vi rensat skogen runt vägen x antal meter och trailern skulle backa ned den trånga vägen (ca 300 m) Chauffören gav mig en radio så vi kunde kommunicera… Jag trodde aldrig att det skulle gå men detta var en specialtransport utrustad trailer. Jag tippar den var gjord för 80 ton. Hur som helst klev Lasse ut och var förvånad själv att han kom så nära huset… oj sa han, jag kom längre nu än när jag var här och provbackade. Hjulens axlar gick att höja på varsin separata del. Och tur var väl det när det var steniga klippor efter vägen. När jag åkte första svängen åkte jag med för jag skulle ta emot husets delar vart jag riktigt impad av den stora kontrollen som fanns i hytten.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s