6 kommentarer på “De fyra – del 30

 1. Jätteläcker bild på det balanserande bäret! Nej, ormar i vattnet är ingen höjdare. Jag drog mig för att bada i vår å när folk hade sett två huggormar simma iväg från bryggan. Sen hittade vi ett vackert ömsat ormskinn där. Men ormarna verkar ha simmat vidare, peppar peppar.

  Gillad av 1 person

  • Den finns en något delad fascination för ormar. På håll är de något alldeles utöver det vanliga, men så himla nära vill jag inte vara dem…oavsett om det gäller huggorm eller snok.

   Gillad av 1 person

  • Kan vara så 🙂 men jag tror någon varit för lat att ta med den hem….eller så har man märkt ut en plats i skogen dit man vill återvända. Svamp?

   Gilla

 2. Läckert med det balanserande bäret! Har förstått att Ryan Air snart ak avveckla sina flyg från Skavsta, måste var ett stort avbräck för regionen, bland annat för alla flygplatsanställda som då blir arbetslösa.
  Logiken är korkad – kan man bära med sig en flaska full med tryck borde man väl orka bära på en flaska utan dryck…

  Gilla

  • Många sörjer nog Ryanairs flytt, inte minst vi som bara har en mil till flygplatsen och destinationer ute i Europa. Fast lite verksamhet verkar de ha kvar och andra bolag ser ut att öka sin verksamhet,

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s