6 kommentarer på “Funderingar

  • De lär trilla in i strid ström. Man låser ofta fast sig vid det man har och inte sällan blir man hemmablind. Det finns förmodligen motiv jag aldrig reflekterat över och kanske kan några av dem locka människor att besöka vår lilla stad.

   Gillad av 2 personer

 1. Japp, man kan ju alltid ta selfies. Å den här selfien är en 10-poängare. Det som alltid fascinerar mig med ”riktiga” fotografer som du till exempel att ni alltid letar efter den ”perfekta” bilden som sticker ut. Beundrar er/din ambition och jag måste medge att jag är aningen avis på alla som lyckas.

  Gilla

  • Det är faktiskt frugan som tagit bilden med en enkel mobil. Det visar att utrustningen inte alltid är det viktigaste och att personer som inte, som jag, försöker ta fotograferandet till en nivå något högre än den rena amatörens.
   Sedan har du inget att skämmas över när det gäller dina bilder.

   Gilla

 2. Det stämmer att man upprepar sig och man kan bli lite less på sig själv och motiven. Men samtidigt är nog hobbyfotograferandet, i alla fall för mig, ett sätt att koppla av allt som skaver och också att följa och notera förändringarna i naturen. Sen är det förstås kul om man får till en bild som är lite annorlunda, men jag som inte är ute på andra sociala medier har inte så stor koll på vilka motiv som cirkulerar. Men nya idéer och infall är alltid roligt, sånt blir man lite pigg av. Lycka till med dina nya projekt!

  Gilla

  • Tack. Ligger mycket i det du skriver. Att fotografera är ett sätt att koppla av, gärna då i samband med en varierande promenad. Att förena nytta med nöje m.a.o.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s