7 kommentarer på “Jag tvingade mig

 1. Nu vet jag inte hur kallt det var hos dig när du tog bilderna, men jag gissar åtminstone på minus 10. Ja, vad gör man inte för bloggen eller för sin hobby.
  Tycker bild nr. 2 är riktigt, riktigt bra. Ettan – där ”stör” skylten, men den ger ju en extra dimension om man säger så.

  PS. Är så himla avis på dig och fina nattfoton. Har aldrig lyckats med mörkerfotografi, men så har jag jag varken systemkamera eller stativ, ingen fotoblogg heller. Så jag har väl minst en ursäkt;-) DS.

  Gilla

  • Vi har alla våra infallsvinklar när det gäller bloggandet. Ja, det var bitande kallt och faktiskt någon grad kallare än -10.
   Stör mig själv på skylten, men på den platsen är det tyvärr svårt att undvika den.

   Gilla

 2. När jag ser dina fina mörkerfoton med lång slutartid, så väcks mitt habegär efter en riktig systemkamera med fler möjligheter än min kompakta …
  Snyggt jobbat och jag ser fram emot fler liknande!

  Gillad av 1 person

 3. Jag har väl försökt mig på detta någon gång, flest gånger under den analoga tiden med i mitt tycke tråkigt resultat. Jag ser att många liknande bilder fotas från en bro över en gata eller trafikerad väg med upplysta hus vid sidan, det ger lite extra tycker jag. Du fick det skarpt och hade tillräckligt lång slutartid.

  Gilla

  • Jag har en favoritplats i Nyköping. Det gäller en bro över E4:an där man har en väldigt bra vy över trafiken och min dröm är att bege mig hit när solen går ned i horisonten just ovanför körbanan. Fast det sker under våren och då tvingas man vara uppe betydligt senare än nu.
   Kanske får invänta min pensionering på just DEN bilden.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s