10 kommentarer på “De frusna blåsipporna

 1. Jag är väldigt förtjust i just de knoppande blåsipporna, som på din första väldigt vackra bild. Jag lägger mig inte ner i skogar, det finns för mycket otyg som kan följa med då, där får möjligtvis ett knäfall räcka. Och ibland är ett helikopterperspektiv bra nog.

  Gilla

  • 🙂 så sant. Jag har det på min reservkamera, men inte på denna. Det finns tankar på att byta upp mig, men just nu ligger fokus på andra utgifter. Fast kroppen kanske får bestämma över knoppen så småningom.

   Gillad av 1 person

 2. Ja, det där med att fota lågt är lite bökigt. Men jag håller med En vanlig man! Vinklingsbar display är verkligen superbra! Även om man fortfarande behöver befinna sig ganska lågt slipper man åka runt för att prova olika vinklar. Det räcker att flytta kameran.

  Gilla

 3. Nej, sådana uppoffringar gör jag inte – alltså att jag intar horisontalläge à la närstrid;-) Det skulle bli alltför mycket smutstvätt;-)
  Idag fick sig det frusna och huttrande blåsipporna en ösregnsdusch, åtminstone här. Tror de föredrar vatten före snö;-)

  Gilla

  • Finns det någon fördel med frusna marker, så är det att ett markläge inte behöver innebära smutsiga kläder. Å andra sidan är motiven färre under den årstiden.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s