15 kommentarer på “Till fjälls – del 4

 1. Jag tycker också att det ser ut som en vulkan. Fint med molnen som rullar in över landskapet. Renar har jag umgåtts väldigt nära med en gång, deltog i en renskiljning med min samiska vän. En upplevelse.

  Väl vandrat, tack för berättelse och fina bilder!

  Gillad av 1 person

 2. Nu har jag läst alla fyra delarna. Det har varit väldigt roligt att följa era vandringar och se på alla fina bilder och läsa din text. Jag älskar naturen och vara ute och gå men ibland kan det vara skönt att låta någon annan stå för vandringsjobbet så det här var perfekt 🙂
  Tack för fyra intressanta inlägg!

  Gillad av 1 person

 3. Härliga bilder! De fria vidderna inger samma känsla som när man står vid havet och blickar ut över horisonten. Vackert! Jag har varit i Idre för många år sedan men kan tänka mig att det är mer exploaterat nu.
  Och jag tycker också det ser ut som en vulkan, berget Städjan.

  Gilla

  • Får de som besökte Idre för många år sedan lär det bli en ny upplevelse. Vägen från själva byn upp på topparna är bebyggd och mer är på gång.

   Gilla

 4. Många fina bilder här Stefan – de med ledkryss på gillar jag extra mycket. ♥
  Så fantastiskt det är när man har en kropp som fungerar och som gör att man klarar av gå längre sträckor. Något att vara tacksam över.
  Att njuta framför datorn och förflyttas via andras inlägg – det är också stort. 🙂
  Tack!

  Gillad av 1 person

 5. Nu har jag läst ifatt alla tidigare inlägg + detta. Trevlig läsning och härliga bilder!
  Såna här vandringar planerade vi för, Lasse och jag, men så skadade han sig på jobbet och inget blev som vi tänkt. Lite tråkigt för just att fjällvandra var något jag gärna hade gjort medan kroppen orkade … nu med hjärtproblem blir det nog lite jobbigt. Tack för att jag ändå fick ta del av era vandringar!

  Gillad av 1 person

  • Tråkigt att något man längtat efter så länge aldrig blir av. Tråkigt att höra om dig och maken, men när man minst anar det dyker det upp nya positiva och roliga saker i ens liv.

   Gillad av 1 person

 6. En fantastisk vandring. Så imponerande. Vilka vackra vyer. Läste om vandringen i Dalarna när ni råkade ut för dimma och sedan ösregn. Verkligen äventyrligt. Tack för ett jättefint och intressant resereportage.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s