7 kommentarer på “Kalla kårar

 1. Fina bilder på huggormen. Ormskräck har jag inte, tycker de är vackra men självklart har jag respekt för dem. Däremot så har jag spindelskräck…. 😁

  Gilla

  • Jag gillar varken ormar eller spindlar. Någon ormskräck har jag inte, men precis som med dig Ulla, så har jag respekt för dem. Skulle inte vilja stirra in i ögonen på en när man ligger på badstranden och tittar upp. Jag skulle heller inte vilja lyfta upp en, även om det rör sig om en ofarlig snok.

   Gilla

 2. Bra bilder på huggormen. Som hundägare är jag väldigt försiktig när det gäller huggorm. För egen del är jag inte direkt rädd för dom även om jag kan känna en lätt rysning om jag ser en slingrande orm.

  Gilla

  • Många man talar med hänvisar sitt obehag inför ormar med just deras slingrande rörelse. Jag var nog rädd i unga dagar, men idag känner jag mest en rysning.

   Gilla

 3. Snyggt med ormen i hela dess längd. Jag var livrädd när jag var yngre och har förmodligen också blivit ormbiten. Nu skulle jag nog kunna ta foton, men på avstånd. Har alltid stövlar i skogen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s