18 kommentarer på “Allt kortare dagar

 1. Håller med dig om vilken enorm mysfaktor tända ljus är både i hemmet och i staden. Hur skall det bli i höst och vinter nu när vi måste snåla på elen?
  Fantastiskt stämningsfulla bilder!

  Gillad av 1 person

 2. Stämningsfulla bilder – och nog undrar man hur det ska bli, när det måste sparas så mycket på elförbrukningen … betydligt otryggare på gatorna tror jag i alla fall.

  Gillad av 1 person

 3. ”Stad i ljus” … tänker jag på när jag ser dina mycket stämningsfulla bilder. Jag ser inte fram mot eventuella nedsläckningar, kommer att kännas otryggt. Det är en osäker och orolig tid som ligger framför oss.
  Den gamla Grand-skylten är riktigt fin …

  Gilla

  • Den gamla biografen har inhyst många verksamheter sedan nedläggningen. Diskotek och loppis bland annat.
   Jag tror att skylten återbördades för några år sedan.

   Gilla

 4. Genast när vägbelysningen mellan Sandviken och Högbo monterats ned hade vi inbrott, så vad jag tycker om att släcka belysning behöver jag inte säga… 😢

  Gilla

 5. Fina foton och tänkvärda ord som jag instämmer helt i. Alla årstider har sin charm och sina taggiga kanter. Just nu när jag tittar ut genom fönstret inser jag varför hösten kommer på min fjärde plats. Samtidigt kan den vara vackrare än de andra tre – när den själv vill.

  Gilla

 6. Nog skapar ljus av alla slag stämning – och trygghet. Hos oss på landet tog kommunen helt sonika bort alla gatlyktor häromåret. Byborna skulle få bekosta det själva om de ville ha ljus i byn. Otroligt märkligt. Din bild med den gamla lyktan gillar jag lite extra av dina mysiga bilder.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s