9 kommentarer på “Det går sakta framåt

 1. Jakten på hösten skulle man väl kunna kalla din promenad. Jag hade det i huvudet när jag begav mig ut häromdagen men blev förvånad och fick döpa om inlägget. Vinet rodnar tidigt, fint med färgen mot den mulna himlen. Men flugsvampsbilden tar priset. Skönt att du mår bättre och orkar gå ut. Trevlig helg!

  Gilla

 2. En skön höstvandring i begynnande höstfärger. Trist med förkylning men skönt när den börjar ge med sig. Hm, läste om garagelängorna och förvånades mycket över att dom inte ska få vara kvar. Lät ju verkligen som något unikt att bevara.

  Gilla

  • Det finns en märklig förklaring. Trafikverket ska upprätta förråd och fordonsparkering till bygget av nya resecentrumet. Bara det att det bygget sker 2 km därifrån och att man måste åka dubbla sträckan för att komma hit. Låter krystat i mina öron.

   Gilla

 3. Kul att du verkar vara på bättringsvägen efter förkylningen, som jag gissar var Covid i light-utförande. Å efter feber tar det ett tag innan kondisen har återhämtat sig. Undertiden kan du, precis som du gjorde, glädja dina läsare med några fina höstscener:-)

  Gilla

  • Nej, det var inte covid utan en vanlig förkylning. Jag brukar sällan bli sjuk, men när jag blir det, blir jag alltid väldigt sjuk. Så har det varit sedan jag var barn.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s