14 kommentarer på “Några timmar på Sunlight

 1. Låter som att ni hade en härlig dag. Vi har bott i Nyköping för några år sedan, men det hotellet hette Blommenhof vill jag minnas. De hade inomhuspool där vi var ensamma att bada, konstigt nog, när vi var klara kom ett gäng badsugna.

  Gilla

 2. 400 meter från ert hem! Vilken dröm och vilken härlig dag ni verkar haft. Det ser väldigt mysigt ut när jag tittar på bilderna. Intressant med historien och jag förstår att tavlan är inspirerande. Och som sagt, snö igen, inte så inspirerande men det måste väl ner innan våren på riktigt kan göra sin entre!

  Gilla

  • Bara att komma in på Sunlight gör att man blir glad. Vi har bott på hotellet och då har man tillgång till de områden som förr var verkstadslokaler och det verkligen andas industrihistoria

   Gilla

 3. Låter som en härlig och välförtjänt lyx. Ännu lyxigare när man tänker på vintervädret därute. Hoppas du/ni får bidrag för fler besök.

  Gilla

  • En av fördelarna med att ha ett jobb. Det finns en drös med förmåner att utnyttja. Blommenhof där du var förra året har börjat ta upp kampen och vi funderar på att ta in där någon helg i höst

   Gilla

 4. Att kombinera massagen med lite dryck och tilltugg lyfter förstås upplevelsen. Det ser väldigt fint ut på dina bilder, mera sånt åt folket!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s