MUSIKEN

På den här sidan får du njuta av den musik som en gång förde mig från dansbandsmusiken till hårdrocken. Jag bytte musiksmak i tidig ålder och jag är fortfarande fast i det som var.

På den här sidan kommer jag att lägga upp nya videor med nya låtar som jag tycker är värda att lyfta fram. I kommentarsfältet tar jag gärna emot tips på låtar och artister just du uppskattar för stunden.

Erik Grönwall vann Idol 2009, men den något mer poppiga låten ”Higher”. Året efter värvades han som sångare till hårdrocksbandet H.E.A.T. där han rönte framgångar och applåderades för sin sångröst och sitt scenframträdande. Tidigare i år fick han diagnosen leukemi och i samband med det lämnade han bandet.

Nu är han så pass frisk att han spelat in en cover på Black Sabbaths ”Headless Cross” i vilken han visar vilken fantastisk sångare han är. Bara att önska ett snabbt och lyckligt tillfrisknande.

En kommentar på “MUSIKEN

  1. Inget kan gå fel då Europe äntrar scenen. Till och med mitt barn gillar den gruppen och sjunger glatt med i deras låter då de kommer fram, hon är född 89. Hon kommer ihåg mina plattor, joho dom står alla kvar i mina skivbackar. Final Countdown står ytterst såg jag igår… skulle tro att hon bläddrat där. Hennes fd rum är omgjort till musik/läs/tv rum. Hon sover alltid där då hon är hemma. Gary Moore vart jag aldrig förtjust i, jag har varit på en gatufest och sett honom uppträda, min livskamrat gillar honom och hon köpte en tröja av honom avbildad mins jag. Jag tycker hans gitarrspel drar ut lite för mycket från bluesen. Många bra andra låtar du fick med. AC/DC blir andrahands val.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s